Karmaiseva moka! Tanssija lirautti vahingossa kultasuihkun asiakkaan päälle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin onnistuneesta polttaripilasta, jossa sankari luuli joutuvansa benji-hyppyyn silmät sidottuna. Oikeasti mies hyppäsi laiturilta lampeen. Nyt eräs herra joutui vielä vakuuttavamman kepposen uhriksi, eikä katsojatkaan ymmärtäneet tilannetta tekaistuksi.

YouTube
YouTube

Las Vegasissa on kaikki mahdollista, mikäli juhlijalla riittää rahaa ja pokkaa. Kasinoiden täyttämällä pääkadulla löytää helposti monenlaisia esiintyjiä ja huijareita. Nyt eräs bilekaupunkiin saapunut herra oli päättänyt nauttia kaunisvartaloisen neitokaisen suorittamasta sylitanssista hänen maatessa maassa naisen alla. Valitettavasti unelma ei mennyt aivan nappiin.

Mustiin ja koristeellisiin vaatteisiin pukeutunut tanssija keinutteli vartaloaan miehen yläpuolella. Yhtäkkiä hänen haaroistaan alkoi virrata nestettä, ja mies säikähti suihkua toden teolla. Tanssista nauttinut herra hyppäsi silmänräpäyksessä jaloilleen ja juoksi huutaen pois. Ihmiset jäivät äimistyneenä katsomaan tilannetta. Kyseessä oli pilailuyritys Las Vegas The Gamen tekemä tempaus, mutta ilmeisen onnistunut sellainen.