Herkuttelijan unelma – tortillakone nyt joka kotiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Täytetyt tortillat kuuluvat monen perheen viikonloppujen herkutteluhetkiin. Parhaimmat tortillaleivät saa itse leipomalla, mutta kaikilla ei ole tarpeeksi jauhopeukaloa edes yksinkertaisten lettujen leipomiseen. Onneksi ihmiskunnan apuna on tähänkin asiaan suunniteltu kone.

YouTube
YouTube

Miltäpä kuulostaisi laite, joka tekee hetkessä tuoreen tortillan yhdellä napin painalluksella? Nyt se on mahdollista, sillä Gizmodo-teknologiablogi on esitellyt sivuillaan hauskan Flatev-nimisen laitteen. Kyseinen vekotin vääntää tuoreen maissileipäsen herkuttelijan lautaselle alle minuutissa.

Meksikosta kotoisin olevat tortillat on valmistettu perinteisesti maissi- tai vehnäjauhoista. Leipäsiä tarjoillaan Väli-Amerikan maissa jokaisella aterialla aamupalasta iltapalaan. Tortillan päälle voi panna täytteitä oman makunsa mukaan, oli sitten suolaisen tai makean suupalan perään.