Kardashianin jättipeppu paisuu silmissä – ei voi olla luonnollista!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian paistattelee nykyisin otsikoissa onnellisten hääuutisten johdosta, mutta hänen siskonsa Khloen elämässä menossa hieman erilainen aikakausi. Muodokas Khloe Kardashian on viettänyt aikaansa Lamar Odomista eroamisen jälkeen räppäri French Montanan kanssa, ja tämä on herättänyt runsaasti ihmettelyä ihmisten keskuudessa.

Nyt Khloe Kardashian on astunut paparazzien eteen hyvin niukassa pikkumustassa. Naisen yllä ollut mekko paljasti auliisti komeat vartalon kurvit, mutta samalla asu näytti hieman liian pieneltä. Itseasiassa mekko näytti jopa niin tukalalta, että liekö naisparka saanut happea se yllään?

Kuva: Splash
Tältä Khloe näytti vielä reilu vuosi sitten. Kuva: Splash

Khloe Kardashianin elämä mullistui viime vuonna avioeron myötä. Hän jätti koripallotähtimiehensä Lamar Odomin tämän naisseikkailujen ja päihdeongelman takia. Äskettäin Khloe oli uutisissa myös laihdutuskuurinsa ansiosta. Hänen kerrotaan seurustelevan leveään elämäntyyliin ihastuneen räppäri French Montanan kanssa.