Lucy Watson seksikkäämpi kuin koskaan – tuore bikinikuva verkossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositusta Made In Chelsea -realitysarjasta tunnetuksi tullut Lucy Watson on varmasti useille suomalaisille vielä melko tuntematon nimi. Britanniassa hän on kuitenkin usein kaunistuttanut esimerkiksi paikallisten miestenlehtien sivuja.

Nyt 23-vuotias realitytähti on päättänyt vaihteeksi jakaa itsestään kuvamateriaalia sosiaalisessa mediassa. Lucy Watson lähetti Instagram-tililleen selfie-otoksen, jossa hän esittelee näyttävää rantavartaloaan pinkin värisissä niukoissa bikineissä.

Lucy Watson on tuttu näky niin brittilehdistön kuin hänen itsensäkin sosiaalisessa mediassa julkaisemissa kuvissa. Daily Mail -lehden mukaan realitytähti seurustelee nykyään toisen Made in Chelsea -tähden, Jamie Laingin kanssa.