Mieskatsojat kourivat teinityttöä festariyleisössä – rocktähden reaktio kerää kiitosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi rockfestivaalien ja keikkojen ikävistä lieveilmiöistä ovat ihmiset, jotka kourivat sopimattomasti muita yleisön edustajia, yleensä nuoria naisia. Erään amerikkalaisyhtyeen laulaja kyllästyi tämänkaltaiseen toimintaan niin paljon, että päätti antaa heille verbaalista kurinpitoa.

YouTube
YouTube

Kansas Cityssä esiintynyt alternative rock -yhtye Staind keskeytti yhtäkkiä keikkansa viime lauantaina, kun laulaja Aaron Lewis piti palopuheen yleisölle. Laulaja oli raivoissaan yleisössä olleille miehille, jotka kourivat crowd surfingia harrastanutta teinityttöä.

– Okei, kuunnelkaa te v*tun k*sipäät. Tuo tyttö tuolla on noin 15-vuotias, ja te p*skapäät käytätte häntä hyväksi, Aaron Lewis jyrähti.

– Jos huomaan tuon homman jatkuvan, vannon jumalan nimeen, osoitan teitä ja pistän kaikki ympärillänne olevan hakkaamaan teidät, mies jatkoi.

Yleisö hurrasi, ja puhuttelun jälkeen yhtye jatkoi keikkaansa normaalisti. Ehkäpä kourimiseen syyllistyneet miehet osaavat jatkossa pitää käpälänsä kurissa ja arvostaa muiden ihmisten henkilökohtaista tilaa.