Nyt on ikäeroa! 31-vuotias seurustelee 91-vuotiaan kanssa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Pariskuntien osapuolten väliset suuret ikäerot voivat aiheuttaa ulkopuolisissa hämmästystä. Nyt otsikoihin on noussut eräs amerikkalaismies, joka nauttii häntä huomattavasti vanhempien naisten seurasta. Mies seurustelee muun muassa 91-vuotiaan isoisoäidin kanssa.

Pari tapasi vuonna 2009 kirjakaupassa, jossa 91-vuotias Marjorie McCool oli töissä. 31-vuotias Kyle Jones pyysi naisen puhelinnumeroa ja pari alkoi seurustelemaan. Jonesilla on samanaikaisesti muitakin naisystäviä, jotka ovat kaikki yli 65-vuotiaita.

Mies kertoo Barcroft TV:lle, että samalla tavalla kuin joitakin miehiä miellyttää blondit tai brunetet, hän vain sattuu pitämään vanhoista naisista. Kauneinta senioreissa on hänen mukaansa rypyt ja platinan väriset hiukset. Jones kertoo, että naiset ovat aivan liian epävarmoja omasta ikääntyvästä olemuksestaan.

– Pidän niistä asioista, joista naiset itse ovat usein epävarmoja. Pidän kaulajuovista ja rypyistä. Naiset murehtivat roikkuvista rinnoistaan, mutta minun mielestäni luonnollinen riippuminen näyttää upealta. En pidä plastiikkakirurgiasta, Kyle Jones selittää.