Kilin huudosta nettihitti – pienokaisesta lähti odottamaton ääni

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Verkosta voi halutessaan löytää lukemattomia suloisia eläinvideoita. Ihastuttavat otukset keräävät myös huomattavia katsojamääriä suloisen olemuksensa ansiosta. Nyt eräästä kilistä on kehkeytymässä todellinen internetilmiö.

YouTube
YouTube

Nuori vuohi tähdittää YouTube-videota, jolla kuullaan otuksen äänilahjoja. Eläin äännähtää aluksi ujosti, jonka jälkeen mies kehottaa tätä antamaan yritykselle kaikkensa. Kehotus saa aikaan halutun reaktion, sillä kili lähestulkoon kiljuu kameralle tämän jälkeen.

Suloista eläintä ei voi olla katselematta ihastuneena. Ihana kili on sittemmin ihastuttanut monia muitakin, sillä hauskaa videota on käyty ihailemassa YouTubessa jo lähes kaksi miljoonaa kertaa. Kili onkin nopeasti matkalla todelliseksi nettitähdeksi.