Kissa tekee tarpeensa wc-pöntölle – tyylikäs näky vessassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin kissoille tarkoitetusta välineestä, jonka avulla mirrit oppivat tekemään tarpeensa hiekkalaatikon sijaan suoraan vessanpönttöön. Nyt YouTubessa on julkaistu video kissasta, joka harjoittelee ihmisten vessan käyttämistä tämän välineen avulla.

YouTube
YouTube

Kissanomistajien arkea helpoittava tuote LitterKvitter auttaa nimensä mukaisesti lopettamaan kissanhiekkalaatikon siivoamisen. Kyseessä on muovinen, useamman renkaan setti, jossa on mukana sekä harjoitusrengas että varsinainen kissanrengas. Myös vanhempi kissa voi oppia uusia temppuja, ja tästä on todisteena neljävuotias Toby, joka on opettelee parhaillaan vessanpöntön käyttämistä.

Verkkovideolla nähdään tarpeensa tekevä kissa, jota sen omistaja Roxanne Loncar on opettanut yli kahdeksan kuukautta. Nainen kuitenkin kertoo videon kuvaustekstissä koulutusjakson onnistuneen hyvin, ja pian Toby voi käydä pöntöllä ilman harjoitusrengasta. Keksinnön avulla ei tarvitse kärsiä kissanhiekkalaatikon pistävästä hajusta tai ulosteiden korjaamisesta.