Maailman suurin penis tarvitsee aikaa erektion saavuttamiseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jonah Falcon on mies, joka on noussut maailman tietoisuuteen suuren sukupuolielimensä ansiosta. Kerroimme viime vuonna hänen yrittäneen valloittaa musiikkimaailman tähtitaivasta It’s Too Big -nimisellä kappaleella. Nyt hän paljastaa lisätietoa jättielimeensä liittyen.

YouTube
YouTube

Miehen mielestä maailman suurimman peniksen omistaminen ei ole helppoa. Vaikka hänellä on riittänyt naisia sänkyseuraksi kolmenumeroiseksi luvuksi saakka, myöntää hän samalla, että osa neitokaisista säikähtää penistä ja juoksee hädissään karkuun. Miehen sukuelin on lepotilassa 24,1 ja erektiossa 34,3 senttinen.

– Nautin seksistä ja haluni ovat normaalit. Tahdon suukotella ja harrastaa esileikkiä mahdollisimman paljon. Naisten täytyy olla kärsivällisiä, jos he haluavat nähdä penikseni täydessä seisokissa, sillä sen saavuttaminen kestää hieman aikaa. Penikseni ei ole koskaan mahtunut kokonaan sisään, Jonah paljastaa TLC-televisiokanavan Strange Sex -ohjelmassa.

Jonah joutuu luonnollisesti käyttämään markkinoilta saatavia suurille sukupuolielimille tarkoitettuja kondomeja. Nekin peittävät vain puolet hänen rakkauden sauvastaan. Mies on nykyisin keskittynyt seksiä enemmän näyttelijäuraansa. Vaikka mies voisi ystäviensä mukaan tehdä jättitilin pornoelokuvien parissa, tahtoo peniskunkku valloittaa ensin tavalliset elokuvamarkkinat.

Kerroimme taannoin, että Jonah joutui ongelmiin San Franciscon lentokentällä, kun turvatarkastuksen suorittanet virkailijat luulivat miehen massiivista penistä aseeksi. Falcon pääsi taannoin myös dokumentin keskiöön, kun BBC teki hänestä ja hänen peniksestään ohjelman The World’s Biggest Penis.