Maailman suurin penis musiikkivideolla: ”Minne se mahtuu?”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suurimman peniksen omistaminen voi koitua joskus ongelmaksi. Kerroimme viime talvena kuinka Jonah Falconin sukuelintä luultiin San Franciscon lentokentän turvatarkastuksessa aseeksi. Sittemmin mies on ottanut miehuudestaan kaiken ilon irti.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Viime viikolla raportoimme, että Jonah Falcon on julkaissut esikoissinglensä, joka kertoo hänen suuresta peniksestään. Nyt kappaleesta on julkaistu myös musiikkivideo. It’s Too Big -kappaleen videolla mies nähdään tiukoissa farkuissa, joiden läpi näkyy hänen jyhkeä elimensä. Pätkällä opettajaneito muun muassa mittaa Falconin housujen sisällön ja villiintyy siitä.

Jonah Falcon myös hieroo penistään housujensa läpi kappaleen tahdissa. Kappaleen lopussa hän myöntää, että taisi juuri laueta housuihinsa. Mies on työstänyt kohukappaleen yhdessä hittinikkari Adam Bartan kanssa.

– Hei Jonah, onko totta, että sinulla on maailman suurin penis? Miten kävelet sen kanssa? Minne se mahtuu? Roikkuuko se jalallasi? Kommentoi Adam Barta videolla.