Poikamarsu murtautui naaraiden häkkiin – tuloksena 400 jälkeläistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jänikset, kanit ja marsut ovat maineeltaan niitä eläimiä, jotka lisääntyvät tunnetusti melko nopeassa tahdissa. Nyt eräs marsu on vahvistanut stereotypian olevan totta, sillä se karkasi yllättäen urosten häkistä ja pani kirjaimellisesti ranttaliksi.

Warwickissa sijaitsevassa Hatton Adventure Worldissa asustava marsu pääsi toteuttamaan luonnollista seksuaaliviettiään ja sen seurauksena syntyi peräti 400 poikasta.

Henkilökunta ei huomannut tapausta ennen kuin he ryhtyivät ihmettelemään miten on mahdollista, että sata naarasta tuli tiineeksi samanaikaisesti. Vasta tarkemmissa tutkimuksissa selvisi, että syyllinen oli naaraiden joukkoon päässyt Randy-niminen uros. Puiston johtaja kertoi Mirror-lehdelle, että sittemmin urosten joukkoon palautetulla Randylla on nyt kovasti retosteltavaa.