Serena Williams uimapuvussa häiden kuokkavieraana!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tennistähti Serena Williams tunnetaan urheilu-uransa lisäksi myös ulkomuodostaan. Urheilija kiinnostaa kovasti lehdistöä, ja paparazzit tuntuvat seuraavan häntä minne meneekin, vaikka viime aikoina tähti ei ole ollut yhtä tiuhaan otsikoissa kuin aikaisemmin.

Miami Beachilla häitään juhlinut pariskunta koki elämänsä yllätyksen, kun 32-vuotias tennistähti osallistui seremoniaan kuokkavieraan roolissa. Toisen tennistähden, Caroline Wozniackin, kanssa rantapäivää viettänyt Serena Williams huomasi hääseurueen, ja päätti lähteä mukaan juhliin. Urheilija poseerasi hääparin kanssa yhteiskuvassa päällään leopardikuvioinen uimapuku.

Vuonna 1995 tennisuransa aloittanut Serena kertoi taannoin olevansa epävarma kehostaan, koska se ei edusta perinteistä hoikkaa naiskauneutta. Tähti tunnustaa joutuvansa edelleen teeskentelemään itsevarmaa astuessaan esimerkiksi punaiselle matolle paljastavassa asussa. Neito ei kuitenkaan aio viettää elämäänsä dieetillä.