Sotaveteraani katosi vanhainkodista – löytyi Normandiasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa kohistaan parhaillaan erään sotaveteraanin katoamisesta, joka päättyi lopulta onnellisesti. Mies katosi vanhainkodista lähdettyään sitä ennen kävelylle. Todellisuudessa laivaston veteraanilla oli mielessä jotain aivan muuta kuin perinteinen päiväkävely.

89-vuotias Bernard Jordan katosi Itä-Essexissä sijaitsevasta hoitokodista mukanaan takkinsa, johon oli kiinnitetty hänen kunniamerkkinsä. Hän oli nimittäin päättänyt ottaa osaa Normandian maihinnousun 70-vuotiasjuhlallisuuksiin paikan päällä Normandiassa.

Mies oli jo aiemmin vihjannut lähtevänsä mukaan muistopäivän juhlallisuuksiin, mutta henkilökunta ei suositellut matkaa sotaveteraanille. Sittemmin Bernard Jordan on palannut vanhainkotiin ihmetellen katoamisestaan aiheutunutta maailmanlaajuisa kohua.

Uusimmat