Vain elämää -tähdet julkistettiin: ”Vesa-Matti Loiri, Paula Koivuniemi, Elastinen…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen viime vuosien suosituimpiin televisioformaatteihin on lukeutunut ohjelma, jossa joukko kotimaisia artisteja kohtaa viikon yhteiselon merkeissä puuhastelemaan keskenään kunkin tähden suosikkiharrastuksia ja siinä sivussa laulamaan toistensa kappaleita.

Vain elämää -ohjelmasarjan seuraavan tuotantokauden tähdet on tänään julkistettu. Tähdet ovat Vesa-Matti Loiri, Paula Vesala, Toni Wirtanen, Paula Koivuniemi, Samuli Edelmann, Elastinen ja Jenni Vartiainen. Ohjelman laulajavalinnoissa ei tullut suuria yllätyksiä lukuunottamatta Vesa-Matti Loiria, joka tuo varmasti merkittävän säväyksen kokonaisuuteen.

Ohjelmaa kuvataan perinteiseen tapaan Hirvensalmella sijaitsevassa Satulinnassa viikon ajan. Viikon yhteiselo huipentuu vielä yhteiseen duettopäivään, jolloin ystävyydet kruunataan upeilla duettoesityksillä.