Abigail Clancy nautiskeli rantavedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamourmalli Abigail ”Abbey” Clancy on esiintynyt mallikuvissa myös täysin ilkosillaan. Brittimiehet rankkasivat hänet muutama vuosi sitten maailman seksikkäimpien naisten kärkijoukkoon, eikä Abbey ole ainakaan pettänyt mieskatsojia.

Parhaillaan Abbey on lomailemassa julkkismiehensä Peter Crouchin kanssa. Viikonloppuna Abbey ikuistettiin melomassa surffilaudalla rantavedessä.

Abigail Clancy oli muutama vuosi sitten kilpailemassa Huippumalli haussa -ohjelman brittiversiossa. Hän sijoittui kilpailussa toiseksi ja sai rahakkaan mallisopimuksen, joka takasi julkkiksen statuksen pitkäksi aikaa. Sittemmin Abigail Clancy on muun muuassa poseerannut lukuisten aikakauslehtien kansikuvissa ja mainostanut useita vaate- ja alusvaatemerkkejä. Abbey Clancy on viime aikoina työskennellyt Ultimo-vaatemerkin mainoskasvona.