Vuoden turhake vai oikea hitti? Kissojen viilennyskaukalo tuli myyntiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset valittavat kuumuutta herkästi, vaikka voivat riisua vaatteita ja turvautua viilentäviin uimareissuihin ja suihkuihin. Entäpä karvaiset otukset? Lemmikkieläimet saattavat nauttia lämpimästä ilmasta, mutta helle voi aiheuttaa tuskastuttavia oloja myös neljällä tassulla kulkeville eläimille.

kissojenviilennyskulho09062014

Japanilaiset keksijät ovat onneksi loihtineet tähänkin asiaan ratkaisun. Koska kissat eivät perinteisesti pidä vedestä ja sen viilentävästä vaikutuksesta, voi ne panna helleilmalla niille tarkoitettuun viilennyskulhoon. Tuote on alumiinista valmistettu astia, jossa kissa voi makoskella helteisessä ilmassa.

Tuote on ollut niin suosittu japanilaisten keskuudessa, että se on loppuunmyyty maan Amazon-verkkokaupasta. Kissakulho on 30 senttimetriä pitkä ja kahdeksan senttiä syvä. Kissat todennäköisesti pitävät omasta viilennysastiastaan, koska tunkevat itseään mielellään erilaisiin pakkauksiin. Tuotteesta uutisoi RocketNews24.com-sivusto.