Yhtyeen arvokitara tuhottiin lentokentällä – karmaiseva näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin ja Pariisin lentokentät sekä Lontoon Heathrowin vitosterminaali ovat kansainvälisesti tunnettuja siitä, että niillä matkatavarat katoavat usein kuin mustaan aukkoon. Nyt kuitenkin Edinburghin lentokentällä Britanniassa on sattunut harvinaisen törkeä tapaus.

Facebook
Facebook

Lentokentän henkilökunta oli nimittäin pudottanut Red Hot Chilli Pipers -yhtyeen huippuarvokkaan kitaran kuljetuslaatikkoineen lentokentän platalle. Siinä ei ollut vielä koko tarina, sillä toinen lentokentän virkailija oli ajanut ajoneuvolla kitaralaatikon päälle, minkä seurauksena se murskautui täysin. Luonnollisesti sisällä ollut palkittu Fender Telecaster -kitara murskautui mukana.

Yhtye kertoo kuvan kanssa Facebookissa, että lentokentän henkilökunta oli päättänyt lastata laatikon kaikesta huolimatta Milanoon matkalla olleeseen EasyJetin lentokoneeseen ilmoittamatta siitä kenellekään. Yhtye huomasi tilanteen vasta saavuttuaan Milanoon. Vastaavia ”vahinkoja” on sattunut myös Helsinki-Vantaan lentokentällä, jossa matkalaukkuja on murskautunut lentokentän ajoneuvojen alle.