Mies muutti makuuhuoneen pelihalliksi – menetti kihlattunsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jokaisessa ravintolassa oli 80-luvulla jonkinlainen kolikkopeli, joilla pystyi pelaamaan videopelejä. Tunnetuimpia pelejä olivat Space Invanders, Pac-Man, Donkey Kong ja Street Fighter. Newyorkilainen Chris Kooluris on rakastunut niin vahvasti arcade-peleihin, että hän uhrasi jopa parisuhteen sen vuoksi.

Nyt miehen makuuhuone näyttää enemmän videopelihallilta kuin 37-vuotiaan herran yösijalta. New York Daily News kertoo miehen käyttäneen pelikoneisiin ja huoneen muodonmuutokseen yhteensä 23.500 euroa. Chrisin elämänkumppani oli alussa innostunut miehen keräilyharrastuksesta ja auttoi häntä alkuun muutoksessa.

Lopulta kihlattu sai tarpeekseen, ja pari erosi ennen kuin pelihuone oli edes valmis. Nyt Chris myöntää, että hän on ymmärtänyt menettäneensä elämänsä rakkauden pelikoneiden takia. Hän sanoo, että harrastuksen ja pakkomielteen välinen ero voi olla hiuksen hieno.