Tyttö imetti vauvaansa valmistujaisissa – nettikuvasta valtava kohu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa kaksinaismoralismi tunnetusti kukkii. Naisten rinnat ovat monille todellinen rivoiden huipentuma, mutta samaan aikaan aseet ja väkivalta ovat arkipäiväistä materiaalia. Tämä trendi on nähtävissä myös verkossa ja amerikkalaisissa verkkopalveluissa.

Facebook
Facebook

Nyt Yhdysvalloissa on syntynyt kohu asiasta, joka on lukemattomissa muissa maissa täysin arkinen tilanne. Nuori mustaihoinen nainen, 25-vuotias Karlesha Thurman, julkaisi nimittäin verkossa valmistujaisistaan kuvan, jossa hän imettää vauvaansa juhla-asussaan. Kuvan yhteydessä Thurman kertoi vauvansa motivoineen häntä valmistumaan.

Otos sai välittömästi aikaan palauteryöpyn, sillä monet kommentoineet pitävät rintaruokintakuvaa sopimattomana. Rintaruokinnan suosio on romahtanut viime vuosina Yhdysvalloissa, ja lähes kaikki julkkisäidit jättävät rintaruokinnan nykyisin jo kokonaan tekemättä. Thurman julkaisi kuvansa Facebookin Black Women Do Breastfeed -ryhmässä, josta kohu sai alkunsa. Monet kuvaa kritisoineet ovat pitäneet vastenmielisenä sitä, että perheenäiti imettää valmistujaisissa.

Facebook
Facebook