Tässä se on! Gangnam Style -tähden uusi hitti villitsee verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eteläkorealainen artisti PSY nousi maailmanmaineeseen viime vuonna Gangnam Style -kappaleellaan. Hittibiisistä muodostui joulukuussa 2012 ensimmäinen YouTube-video, jota oli käyty katsomassa yli miljardi kertaa. Nyt 36-vuotias PSY, eli Park Jae-sang, on julkaissut uuden kappaleen.

YouTube
YouTube

PSY kertoi aiemmin The Sun -lehdelle suursuosion vaatineen veronsa. Laulajan mukaan hän nautti alkoholia suuria määriä, ja vodka on hänen paras ystävänsä. Eteläkorealaisen laulajamiehen heikkouksiin lukeutuu vodkan lisäksi myös tequila ja viski. Laulaja myös kertoo kärsivänsä usein krapulasta. Nyt miehen uusi Hangover-single kertookin siis hänen omasta elämästään. Kappaleessa on vierailijana Snoop Dogg ja se on saanut nopeasti miljoonia katsojia.

PSY on ollut huimassa nosteessa Gangnam Style -hittikappaleensa ilmestymisen jälkeen. Mies kertoo aiemmin esittäneensä vuoden aikana Gangnam Stylen yli 1.000 kertaa 20 eri maassa. Artisti ei nähnyt vaimoaan ja viisivuotiaita kaksostyttöjään yli puoleen vuoteen.