Voiko olla totta? Rita Ora vaihtoi DJ-tähden Justin Bieberiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Brittiläinen 23-vuotias poplaulaja Rita Ora erosi taannoin DJ-poikaystävästään Calvin Harrisista. Sittemmin pari kuitenkin palasi takaisin yhteen, ja heidät nähtiin yhdessä lukuisissa viihdealan tilaisuuksissa.

Nyt Calvin Harris on vahvistanut eron sinetöityneen lopullisesti. DJ vahvisti erohuhut Twitterissä kirjoittamalla, että pari on eronnut jo jonkun aikaa sitten. Hänen mielestään Rita on kaunis ja lahjakas nainen, ja Calvin toivoo hänelle kaikkea hyvää. Pari oli yhdessä reilun vuoden ja he tapasivat taannoin Las Vegasissa klubilla.

Nyt erosta on pajastunut lisätietoa viihdelehdille. Eron syypääksi epäillään nimittäin teinipoppari Justin Bieberiä. Rita Oran ja Bieberin on kerrottu viettävän jo kuukausien ajan tiiviisti aikaa studiolla, ja he ovat muun muassa hieroneet toisiaan ja istuneet sylikkäin. Parin kerrotaan käyneen jopa Meksikossa lomailemassa. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Perez Hiltonin blogi.