Angelina Jolien faneille todellinen herkkupaketti

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hollywood-tähdet Brad Pitt ja Angelina Jolie lukeutuvat maailman tunnetuimpiin näyttelijäpariskuntiin. Elokuvien Vuosi nuoruudestani, Puhallettu 60 sekunnissa ja Lara Croft: Tomb Raider myötä läpimurtonsa tehnyt näyttelijätär nähdään tällä hetkellä valkokankaalla Maleficent – Pahatar -elokuvassa.

Nyt menestysnäyttelijättären faneille on tarjolla todellista herkkua upean videokoosteen muodossa. Koostevideolle on kerätty kohtaus jokaisesta naisen tähdittämästä elokuvasta. YouTube-videon avulla voikin kätevästi virkistää muistiaan kaikista Angelina Jolien kattavaan uraan lukeutuvista elokuvista.

Tuore Maleficent – Pahatar -elokuva on naisen ensimmäinen rooli sitten vuonna 2011 ilmestyneen Kung Fu Panda -elokuvan jatko-osan. Näyttelijätär nousi kuitenkin viime vuonna otsikoihin rintaleikkauksien takia poistatettuaan molemmat rintansa huomattavan syöpäriskin takia. Sittemmin rintaimplantit hankkinut kaunotar on nimetty äskettäin Forbesin listalla maailman eniten tienaavaksi näyttelijänaiseksi 33 miljoonan dollarin vuosituloillaan.