Perheenäiti raataa kolmessa työssä – jotta teinityttö voisi tuhlata 250 euroa viikossa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monelle nuorelle on tärkeää pukeutua samankaltaisesti muiden ikätovereidensa tavoin. Usein tämä tarkoittaa vanhemmille sitä, että lasten vaatteisiin kuluva rahamäärä kasvaa heidän tullessa murrosikään. Nyt eräs 15-vuotias teinityttö on vienyt shoppailuintoilunsa aivan uudelle tasolle.

Lauren Walsh käyttää viikottain 200 puntaa, eli noin 250 euroa, erilaisiin merkkivaatteisiin ja -kenkiin. Neitokaisella ei luonnollisestikaan ole omasta takaa tällaisia rahoja, vaan hänen äitinsä Jackie kustantaa kalliit shoppailureissut. Daily Mail uutisoi, että Jackie käy kolmessa eri työssä rahoittaakseen tyttärensä ostokset.

Hemmoteltu Lauren kertoo lehdelle, ettei hän edes käytä kaikkia saamiaan vaatteita. Tyttö vain pyytää uusia vaatteita, koska hänen äitinsä suostuu maksamaan ne. Jackien mukaan hän aikoo jatkaa tyttärensä rahoittamista sen takia, että Laurenin itsetunto paranee uusien vaatteiden myötä.