Hulvaton Team City Challenge jälleen elokuussa Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella jo neljän vuoden ajan järjestetty Team City Challenge on kaupunkiseikkailu, jossa kilpaillaan joukkueina suorittaen uskallusta, seikkailuhenkisyyttä ja päättelykykyä vaativia extreme-rasteja. Tekemisessä yhdistyy hauskanpito, joukkuehenki ja kaupunkituntemus.

Nyt viidettä kertaa järjestettävä tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta – viime vuonna kisaan osallistui 600 kilpailijaa ja yli 130 joukkuetta. Tänä vuonna tapahtuman odotetaan kasvavan entisestään. Kilpailijat kiertävät Tampereen kaupunkialueella, jonne on tänäkin vuonna tulossa yli 30 eri yritysten isännöimää toinen toistaan vauhdikkaampia rasteja. Osallistuvilta joukkueilta vaaditaan kuntoa, kekseliäisyyttä ja tiimityöskentelytaitoja suorittaessaan erilaisia hauskoja ja haastavia rastitehtäviä.

– Ennakkoilmoittautumisia on tullut jo paljon ja kiinnostus on ollut aiempia vuosia vilkkaampaa. Rastien suunnittelussa on panostettu uusien ja haastavien lajien löytymiseen sekä vanhojen, hyviksi havaittujen rastien kehittämiseen entistä paremmiksi, kisapäällikkö Toni Rantanen kertoi.

Team City Challengeen voi osallistua kilpa-, harraste- tai firmasarjaan. Tapahtuma sopii siis loistavasti aktiiviurheilijoille, kaveriporukalle tai virkistyspäiväksi työntekijöille ja parhaille asiakkaille. Kilpailun päätyttyä parhaiten suoriutuneet joukkueet palkitaan hyvillä palkinnoilla. Team City Challengen järjestää Tampereen Nuorkauppakamari.