Teinit varastivat luottokortin ja aloittivat luksuselämän

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni haaveilee jo nuoresta iästä saakka leveästä elämäntyylistä. Luksuselämässä ei tule kysymykseen margariinitehtaalla työskenteleminen tai kerrostalossa vuokralla asuminen. Hulppean elämäntyylin saavuttaminen vaatii kuitenkin sinnikästä määrätietoisuutta tai roimasti onnenkantamoista.

Toki on olemassa myös helpompi, mutta laiton tie. Mohannad Halaweh ja Nhimia Kahsay ovat kaksi 19-vuotiasta pojankloppia, jotka päättivät panna elämätyylinsä kertaheitolla uusiksi. Pojat olivat varastaneet luottokortin, eikä aikaakaan, kun heidän allaan hyrräsi yli 200.000 euron arvoinen oranssi McLarenin urheiluauto. Pojat olivat vuokranneet ajoneuvon käyttöönsä varastetun luottokortin avulla, San Francisco Chronicle uutisoi.

Jotta elostelu ei olisi rajoittunut pelkästään upeaan urheiluautoon, vuokrasivat he myös käyttöönsä 12 miljoonan dollarin arvoisen huvilan kotikaupungistaan Kalifornian Santa Rosasta. Koska pojat eivät palauttaneet harvinaisen näyttävää autoaan, jäivät he lopulta poliisien pysäyttämäksi. Molemmat nuorukaiset on nyt pidätetty jättisuuria takuusummia vastaan. Halaweh ei ollut enimmäistä kertaa asialla, sillä hän yritti ostaa aiemmin tänä vuonna 12 iPhonea ja kahta kannettavaa tietokonetta väärennetyllä luottokortilla.