David Hasselhoff vältti ylinopeussakot – syytti K.I.T.T -autoa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jokainen 1980-luvulla lapsena tai nuorena elänyt muistaa takuuvarmasti vuosikymmenen kovimman televisiosarjan ja sen tähdet. Ritari Ässä -sarjasta nousi valtava kansainvälinen televisioilmiö, kun K.I.T.T. -auto ja Michael Knight olivat sankareita.

Parhaillaan Gumball 3000 -kilpailuun osallistuva 61-vuotias David Hasselhoff on myöntänyt käyttäneensä kuuluisuuttaan hyväksi takavuosina ylinopeussakot välttääkseen. Hasselhoff on nimittäin sepittänyt poliiseille tarinan itsestään ajavasta K.I.T.T.-autosta, ja vitsaillut, että ei voinut kontrolloida kulkuneuvoaan.

Hän kertoo, että poliisit olivat tunnistaneet miehen ja jättäneet sakot antamatta. Yleensä virkavalta jopa halusi yhteiskuvia kuuluisan miehen kanssa, vaikka legendaarinen auto ei edes ollut hänellä ajossa.

Eräs maailman tunnetuimmista autoalan tapahtumista, Gumball 3000 -autokilpailu, kiertää tänä vuonna poikkeuksellisen laajasti Miamista New Yorkin kautta Lontooseen ja sieltä Ibizalle. Matkaan mahtuu siis siirtymiä maanteiden lisäksi myös lentokoneilla, junilla ja laivoilla. David Hasselhoff joutui viime vuonna keskeyttämään kisan jo alkumetreillä, mutta hän oli tunnelmassa mukana rallin loppuun saakka.