Halle Berry maksaa valtavat elatusmaksut – jopa 12 000 euroa/kk

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijäkaunotar Halle Berry on muistetaan lukuisista yleisö- ja arvostelumenestyksistään, kuten Monster’s Ball ja 007 – Kuolema saa odottaa. Viimeksi tähti nähtiin valkokankaalla X-Men: Days of the Future Past -supersankariseikkailussa.

Nyt Halle Berry on noussut otsikoihin ikävämmissä merkeissä. 47-vuotias näyttelijätär määrättiin oikeudessa maksamaan ex-poikaystävälleen Gabriel Aubrylle pariskunnan tyttären elatusmaksuja 16.000 dollaria, eli lähes 12.000 euroa kuukaudessa. Splash News -uutistoimiston mukaan Halle Berryn tulee myös rahoittaa tyttärensä opiskelu ja maksaa pariskunnan huoltajuuskiistan oikeudenkäyntikulut.

Halle Berry on ollut aikoinaan runsaasti otsikoissa yksityiselämänsä vuoksi, sillä tähden entinen mies ja hänen lapsensa isä Gabriel Aubry pahoinpiteli hänen nykyisen kumppaninsa Olivier Martinezin. Berry haki Aubrylle lähestymiskieltoa tapauksen jälkeen. Halle Berry ja Gabriel Aubry ovat riidelleet jälkikasvunsa huoltajuudesta oikeussalissa asti.