Kannabis-energiajuoma lanseerattiin Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kannabis laillistettiin Yhdysvaltain Coloradossa, ja lukuisten muiden osavaltioiden odotetaan löysentävän vanavedessä omia huumausainelakejaan. Samaan aikaan markkinoille ollaan tietenkin lanseeraamassa mitä erikoisempia kannabikseen liittyviä tuotteita. Kerroimme eilen kannabiskahvista.

Alternaturals
Alternaturals

Toisin kuin vaikka kahvin tapauksessa, kannabikseen ei yleisesti yhdistetä virkistäviä vaikutuksia. Siitäkin huolimatta luontaistuoteyhtiö Alternaturals Inc. on lanseeraamassa Yhdysvaltain markkinoille energiajuomaa, joka sisältää kannabiksen vaikuttavaa ainetta, THC:ta. Tuotteen valmistuksesta vastaa muitakin hamppupohjaisia valmisteita tuottava Kush Creams.

Hemp News -sivuston mukaan pienissä pulloissa myytävä 5 Hour High -niminen juoma nautitaan shotin tapaan, ja sen kerrotaan maistuvan eräänlaiselta kannabismehulta. Kerralla nautittuna juoman pitäisi saada aikaan noin viisi tuntia kestävän hyväntuulisen, tehokkaan ja energisen olotilan.

Juoman voisi siis kuvitella soveltuvan etenkin kofeiinia välttäville ihmisille, vaikka esimerkiksi työ- tai koulupäivää uhkaavasta väsymyksestä eroon pääseminen kannabiksen avulla kuulostaa jokseenkin erikoiselta idealta.