Uskomaton näky! Mies skeittasi vedessä – veneen perässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Wakeboarding on monissa maissa nykyisin suosittu ja erittäin näyttävä laji. Siinä henkilö on kuitenkin tiukasti kiinni laudassa. Mutta olisiko mahdollista harrastaa vesiurheilua skeittauksen tapaan ilman, että henkilö on remmeillä kiinni laudassa? Nyt on.

YouTube
YouTube

Uskomattomalta vaikuttavalla videolla nähdään miten hurjapää Devin Super Tramp on lähtenyt kokeilemaan skeittausta veden päällä. Hän rakenteli vahvasta grip-teipistä itselleen laudan ja kengät, jotka pysyvät toisissaan kiinni poikkeuksellisen hyvin ilman remmejä. Sen jälkeen oli vuorossa Aruballa toteutettu testaus, joka onnistui odottamattoman upeasti. Mies onnistui jopa tekemään muutamia skeittitemppuja vedessä.

PS: Video kannattaa katsoa täydeltä ruudulta ja täydellä laadulla.