Tässä vasta rallisimulaattori! Tulevaisuuden ihmelaite villitsee jokaisen miehen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Autopelit tarjoavat jatkuvasti kehittyvän tekniikan myötä jatkuvasti aidompaa vaudin tunnetta. Pelikonsolien tavalliset tattiohjaimet ja upottava kotisohva saattavat kuitenkin hieman latistaa rallipelien tunnelmaa. Silloin kannattaa ottaa käyttöönsä kovemmat vehkeet.

YouTube
YouTube

Vesaro I Evolve Extreme -rallisimulaattori vie pelaajat todennäköisesti niin lähelle oikeaa ralliautoilua, kuin oman kotinsa seinien sisällä voi vain päästä. Rattiohjaimen, vaihdekepin ja polkimien lisäksi laite koostuu penkistä, kaiuttimista ja kolmesta 55 tuuman OLED-näytöstä, jotka takaavat pelaajalle täydellisen autopelikokemuksen.

Vesaro I Evolve Extreme toimii Playstation 4 ja XBOX One -konsolien kanssa. Aivan jokaisen pelaajan lompakolle koko paketti ei sovellu, mutta varakkaimpien autopelien ystävien kannattaa jo alkaa sijoittelemaan olohuoneensa huonekaluja uudelleen tehdäkseen tilaa massiiviselle rallisimulaattorille.