Arianny Celesten asu petti nolosti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalaisen UFC-vapaaotteluorganisaation kehätyttönä tunnettu Arianny Celeste on ollut viime aikoina julkisuudessa useiden näyttävien kuvien merkeissä. Äskettäin hänet nähtiin kuvausvideolla öljyttynä kollegansa Chandella Powellin kanssa.

Viime vuonna Seksikkäimmäksi kisatytöksi nimetty Arianny Celeste on nyt ehtinyt jo Hollywoodiin, jossa hänet kuvattiin eilen poistumassa Maxim Hot 100 -bileistä näyttävässä avonaisessa mekossa. Nimmareiden jakamisen aikana asun yläosa petti ja paljasti kaunottaren rinnan.

Las Vegasissa syntynyt Arianny Celeste on nähty monissa lehdissä, joihin lukeutuvat Maxim, FHM, Sports Illustrated ja Playboy. Neitokaisen lemmenelämä on ollut otsikoissa aiemmin väkivaltaisuuksien takia, ja onkin hyvä, jos hän on nyt löytänyt itselleen kestävän suhteen. Viime vuonna Celeste pidätettiin Las Vegasissa kotiväkivallasta, kun riita lääkäripoikaystävä Praveen Chandran kanssa äityi turhankin kiihkeäksi.