Tien varresta löytynyt törkyinen karvapallo paljastui koiraksi – huikea pelastustarina koskettaa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kodittomat koirat ovat ymmärrettävistä syistä usein likaisia ja huonossa kunnossa. Onneksi osa kulkukoirista saa kuitenkin uuden alun elämälleen adoption myötä. Näin on käynyt Charlie-nimiselle löytökoiralle.

YouTube
YouTube

Charlie löydettiin tien varresta Los Angelesissa Yhdysvalloissa. Surkean näköisen koiran turkki oli aivan liian pitkä ja täynnä likaa. Niinpä Hollywood Grooming -salonkin päätti tehdä koiralle todellisen muodonmuutoksen.

Perusteellisen trimmauksen jälkeen Charlie onkin aivan kuin uusi koira. Muodonmuutos vanhaan verrattuna on aivan uskomatonta katseltavaa. The Pet Collective kertoo YouTube-videollaan, että Charlie sai trimmauksen ansioista uuden kodin vain kahden päivän päästä. Ilman adoptiota koira olisi mitä todennäköisemmin lopetettu.