Kissanpennut tanssivat Lil Jonin kappaletta – upea koreografia

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen rap-artisti Lil Jon, eli oikealta nimeltään Jonathan Smith, on noussut suosioon erityisesti nuorison ja nuorten aikuisten joukossa. Nyt mies on saanut uusia, ehkä hieman yllättäviä faneja.

YouTube
YouTube

Kaksi suloista kissanpentua on nimittäin tykästynyt rap-muusikon Turn Down For What -kappaleeseen. Amerikkalaiset Hayley Markham ja Andrew Kerr ovat julkaisseet kaksikosta suloisen YouTube-videon, jolla nähdään, kuinka suuria Lil Jon -faneja kisulit ovatkaan. Videolla kissanpennut tanssivat kappaleen tahtiin synkronoidusti.

Hayley ja Andrew kertovat videon yhteydessä, että Tulip ja Daisy -nimiset kissat ovat löytökissoja. Suloiset kissanpennut olivat avioparilla hoidossa ennen adoptoitavaksi pääsemistä. Hauskaa kissavideota on käyty ihailemassa YouTubessa jo lähes 350.000 kertaa.