Radiot.fi kokoaa Suomen radiokanavat yhteen – yksi soitin 80 kanavaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset radiokanavat löytyvät jatkossa kätevästi yhdestä paikasta, sillä jatkossa Radiot.fi tarjoaa ilmaisen ja helppokäyttöisen palvelun verkossa ja mobiilissa. Kotimaiset radiokanavat tuottivat yhteisen palvelun, jota kautta voi kuunnella kaikkia suomalaisia radiokanavia.

Radiot.fi
Radiot.fi

Uusi Radiot.fi tarjoaa yhteisen radiosoittimen kaikille kotimaisille kanaville. Mukana palvelussa on heti käynnistysvaiheessa lähes 80 kotimaista radiokanavaa, eli kaikki Yleisradion kanavat ja suurin osa Suomessa toimivista kaupallisista radiokanavista. Mukana on myös useita pieniä ja paikallisia kanavia, ja asemien määrä tulee kasvamaan kesän aikana.

Palvelu tarjoaa kuuntelijoille monia toimintoja. Se muistuttaa oman suosikkiohjelman alkamisesta, sekä tarjoaa kuuntelijalle listauksen alueen paikallisradioista. Käyttäjä voi myös kuunnella mitä tahansa asemaa kaikkialla Suomessa. Palvelu toimii tietokoneilla, Windows-, iPhone- ja Android-älypuhelimilla sekä iPad- ja Android-tableteilla.