19 ihmistä, joiden olisi kannattanut pysyä kaukana tulesta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monelle on varmasti jo nuorena lapsena opetettu, että tulella ei saa leikkiä. Vahinkoja kuitenkin valitettavasti sattuu aina silloin tällöin. Nyt tuoreelle koostevideolle on päätynyt ihmisiä, joiden vahingot oltaisiin ehkä voitu välttää maalaisjärkeä käyttämällä.

Videolla nähdään ihmisiä, joiden ei kannattaisi olla tekemisessä tulen kanssa. Kaikki videon kommellukset ovat peräisin America’s Funniest Home Videos -ohjelmasta. Koosteeseen on päätynyt ihmisiä, jotka ovat onnistuneet sytyttämään joko itsensä tai lähietäisyydellään olleet tavarat tuleen.

Yllättävän moni videon miespuolisista henkilöistä on myös onnistunut sytyttämään haarovälinsä tuleen. Vahinkoja näyttää kuitenkin sattuvan erityisesti siinä vaiheessa, kun syntymäpäiväsankari seisoo liian lähellä kakkunsa kynttilöitä. BuzzFeedin videolla nähdään nimittäin useampi liekehtivä hiuspehko.