Chilitapahtuma päättyi tuskaisesti – tulisuus yllätti

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Tulisten chilien syöminen on joillekin erityistä herkkua. Kaikki eivät kuitenkaan suuta polttavista chileistä välitä. Nyt eräässä chilitapahtumassa on järjestetty tempaus, joka ei missään nimessä olisi sopinut kaikkein herkimmille nautiskelijoille.

YouTube
YouTube

Kööpenhaminassa järjestetyssä tempauksessa tuhat ihmistä söi yhtä aikaa erittäin tulisen bhut jolokia -chilin. Chili Klaus -merkin järjestämä tapahtuma saikin hetkessä erittäin tulisen käänteen. Huffington Post kuitenkin kertoo, että paikalla tarjottiin maitoa sitä tarvitseville.

Hurjan tulinen chili sai monen itkemään. Tilanteesta tallennetulla videolla nähdään, kuinka ihmiset yskivät kasvot punasina chilin syömisen jälkeen. Chilien ystäville on Suomessakin tarjolla teemaan sopivaa tapahtumaa Chilifestin muodossa. Tapahtuma järjestetään Tampereella 15. – 17.8.2014.