Fitness-tähti vaihtoi vapaalle – söi 100 kananuggettia kerralla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet intohimoisimmatkin kuntoilijat joutuvat epäilemättä kamppailemaan joskus himojaan vastaan, mitä tulee rasvaisiin ja epäterveellisiin ruokiin. Jotkut ovat jopa ottaneet käyttöönsä eräänlaisia vapaapäiviä, jolloin he saavat nauttia rauhassa roskaruoasta.

Itseään fitnessguruksi kuvaileva Instagram-julkkis Muscleprodigy pitää joka viikko päivän, jolloin hän ei kuntoile ja antaa itselleen luvan nauttia kielletyistä herkuista. Miehen herkuttelutuokiot eivät kuitenkaan rajoitu Big Mac -ateriaan tai sipsipussiin. Muscleprodigyn Instagram-sivulla nähdään videoita, joissa hän syö ”huijauspäivänään” muun muassa sata kananugettia tai kokonaisen suklaakakun yhdeltä istumalta.

Herää tietenkin kysymys, ovatko näin rajut vaihtelut ruokailutottumuksissa pidemmän päälle kovin terveellisiä. Miehen ruoansulatusjärjestelmän voisi ainakin kuvitella olevan hieman sekaisin, kun kehon totuttua ensin kuuden vuorokauden ajan vähärasvaiseen ruokaan ja kuntoiluun se saa yhtäkkiä sulatettavakseen sata McDonald’sin kananugettia.