Jon Bon Jovi yllätti syöpäsairaan pikkupojan – ikimuistoinen kohtaaminen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Bon Jovi -yhtyeensä menestyksen myötä maailmanmaineeseen ponnahtanut Jon Bon Jovi tunnetaan musiikillisten saavutustensa lisäksi myös ahkerana hyväntekijänä. Nyt mies on osallistunut hyväntekeväisyystempaukseen täyttäen samalla erään pikkupojan suurimman toiveen.

Yhdysvaltalaisella Mario Carpinolla todettiin nelivuotiaana olevan useita aivokasvaimia. Tilansa kanssa edelleen kamppaileva poika on nyt kymmenvuotias, ja hän on vuosien varrella innostunut osallistumaan syöpäsairaita lapsia tukevien hyväntekeväisyysjärjestöjen toimintaan, Huffington Post uutisoi. Mario kampanjoi tänä keväänä innokkaasti Facebookissa sen edestä, että Jon Bon Jovi saapuisi Alex’s Lemonade Stand Foundationin järjestämään hyväntekeväisyystapahtumaan.

Kun miehestä ei kuulunut mitään, Mario ja hänen äitinsä Anna olettivat, ettei supertähti saavu paikalle. Siksi he kokivatkin elämänsä yllätyksen laulajamiehen ilmestyttyä yllättäen kyseiseen hyväntekeväisyystapahtumaan. Anna on kommentoinut tapahtunutta sanomalla, että kyseessä oli hänen poikansa elämän onnellisin päivä.