Kimin pikkuvauva aloitti ranskankielen opinnot – alle yksivuotiaana!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashianin ja Kanye Westin tiedetään rakastavan kauneutta ja ylellisyyttä. Heidän yhteisestä tyttärestä leivotaan jo varhaisessa iässä esittelykelpoista yksilöä. North West täyttää huomenna sunnuntaina yhden vuoden.

Viisi viikkoa ennenaikaisesti syntynyt North West lienee tällä hetkellä maailman hemmotelluin vauvaikäinen. Nyt vanhemmat ovat palkanneet taaperolle oman ranskan kielen opettajan, joka antaa lapselle yksityistunteja kolme kertaa viikossa. Kanye Westin kerrotaan raivostuvan, mikäli tunti jää väliin esimerkiksi perheen kiireiden vuoksi. Kielen taitaminen on hyödyllistä, koska Westit viettävät paljon aikaansa Eiffel-tornin maassa.

Kim Kardashian ja Kanye West ovat laatineet lastenvahdeille 20-sivuisen ohjeistuksen siitä, kuinka North-tyttöä tulee hoitaa. He ovat kirjoittanee ohjeet muun muassa siitä, mitä musiikkia pienokainen saa kuunnella, kauan yhden vaipan vaihtaminen saa kestää ja miten pienokainen saa viettää aikaansa. Myös ulosteen väri on määritelty tarkasti sääntökirjaan, Yahoo News uutisoi.