Auto törmäsi bensapumppuun ja syttyi tuleen – sankaripoliisin uroteko videolle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Bensa-asemilla sattuu välillä hurjiakin onnettomuuksia helposti syttyvien nesteiden johdosta. Tällä kertaa Yhdysvalloissa on käynyt hurjan näköinen onnettomuus, joka olisi voinut päättyä vielä pahemminkin. Tältä kuitenkin vältyttiin erään miehen urhoollisen toiminnan seurauksena.

YouTube
YouTube

Onnettomuus sai alkunsa, kun 69-vuotias mieskuljettaja menetti autonsa hallinnan. Tämän jälkeen auto törmäsi bensa-aseman tankkauspisteeseen. CBS News kertoo, että kuljettaja oli saanut diabeettisen sokin. Bensiinitankki ja siihen törmännyt auto syttyi nopeasti tuleen.

Paikalla oli kaikkien onneksi kuitenkin vapaapäivää viettänyt poliisi John A. Vescio. Poliisi juoksi ensin auton alta pois, mutta tämän jälkeen hän palasi onnettomuuspaikalle vetämään sairaskohtauksen saaneen kuljettajan turvaan palavasta autosta. Kuusi ihmistä sai onnettomuudessa lieviä vammoja, mutta sen suuremmilta vahingoilta vältyttiin. Myös onnettomuusauton kuljettan tila on vakaa.