Suomalaisautoilijan raju sikailu videolle – yritti aiheuttaa peräänajon?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Autojen ja jopa mopojen mukana kulkee nykyisin yhä useammin kamera, joka tallentaa tapahtumia ajoneuvon edessä mahdollisia onnettomuustilanteita ja jälkiselvittelyitä varten. Nyt videolle on tallentunut erään Skoda-kuljettajan raju sikailu valtatiellä 12.

Skodan kuljettaja tekee erittäin vaarallisen ohituksen, jossa vastaantullut moottoripyöräilijä selviää vain täpärästi ajamalla tien sivuun. Kamera on ohitetussa autossa, jonka kuljettaja soittaa ohittajalle äänimerkkiä. Siitä suivaantunut Skoda-kuljettaja aiheuttaa tahallaan toisen vaaratilanteen jarruttamalla ja mutkittelemalla kaistojen välillä. Videon perusteella vaikuttaa siltä, että Skodan kuljettaja yritti aiheuttaa peräänajon. Kamera sijaitsi 30-tonnisessa ajoneuvossa, joka joutui väistämään peräänajoa vastaantulevien kaistalle.

– Noh, onneksesi jatkoin jarrupolkimen painamista vielä väistön aikana – muuten olisit saanut tilata paikalle hinurin kruunaamaan tempauksesi. Sekä virkavallan katselemaan tätä samaista videota. Ihana sosiaalinen media hoitakoon häpeäpaalun virkaa, pannaan video jakoon ja hämmästellään kaikki tätä suoritustasi, videon Facebookissa julkaissut kirjoittaa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.