Opiskelijat lopettivat sikailun – tekivät sen sijaan jotain hienoa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalaisen Combs High Schoolin valmistuvat oppilaat tähdittivät viime vuonna otsikoita pilailunsa johdosta. Oppilaat olivat aloittaneet paikallisessa ravintolassa ruokasodan, jonka johdosta osa viimeisen vuoden opiskelijoista sai porttikiellon omaan valmistujaisseremoniaansa.

YouTube
YouTube

Tapahtuneen takai tänä vuonna valmistuvat halusivat tuoda koululleen hieman parempaa mainetta. Pilailun sijaan oppilaat päättivät perustaa Prank It Forward -hankkeen, jonka tarkoituksena on tehdä hyvää. Fox 10 News uutisoi, että tämän vuoden valmistuvat oppilaat ottivat hankkeen ensimmäiseksi kohteeksi paikallisen ravintolan tarjoilijan, jonka he tiesivät tarvitsevan rahaa sairaalakuluja varten.

Oppilaat keräsivät tarjoilijalle puolentoista viikon aikana 510 dollaria, eli noin 375 euroa. Tämän jälkeen osa opiskelijoista kävi luovuttamassa summan tarjoilijalle lounasruokailun juomarahana. Tilanteesta kuvatulla videolla nähdään, että hämmentynyt tarjoilija yritti ensin antaa jättitipin takaisin. Lopulta mies kuitenkin otti rahat vastaan paikalla olijoiden taputtaessa.