Voiko hiiren opettaa kävelemään takaperin? Kyllä, näin se onnistuu

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Esimerkiksi koiranomistajat opettavat lemmikeilleen usein erilaisia temppuja. Temppujen opettaminen onkin kiva tapa viettää mukavaa laatuaikaa oman lemmikkinsä kanssa. Nyt verkossa ihastuttaa video, jolla neuvotaan hieman astetta erikoisempi lemmikkitemppu.

YouTube
YouTube

Videolla neuvotaan, kuinka oman lemmikkihiirensä voi opettaa kävelemään takaperin. MouseAgilityn julkaisema YouTube-video opettaa vaihe vaiheelta, miten erikoisen tempun saa onnistumaan. Avain onnistumiseen löytyy toistoista ja ruoalla palkitsemisesta.

Kärsivällisyys palkitaan, sillä jonkin ajan päästä hiiri osaa itsenäisesti taapertaa takaperin. MouseAgilityn mukaan kyseessä on yksi helpoimmista tempuista, jonka voi lemmikkihiirelle opettaa. Valaisevaa opastusvideota on käyty ihailemassa YouTubessa jo yli 80.000 kertaa.