Pallaksella satoi tänään lunta – katso uskomaton kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa valmistaudutaan parhaillaan tällä viikolla vietettävään juhannukseen, joka on perinteisesti ollut keskikesän juhla. Säiden puolesta nimitystä ei uskoisi todeksi, sillä viikonloppuna Suomessa oli monin paikoin pakkasta. Tänään saatiin Pallakselta lopullinen vahvistus erikoiselle kelille.

Julkaisu käyttäjältä Pallaksen Pöllöt.

Pallaksen pöllöt julkaisivat nimittäin valokuvan, jossa maa on lumisateesta valkoinen. Parhaillaan verkossa pohditaankin, että onko kesäkuun lopussa satanut lumi takatalvea vai kenties ensilunta. Lapissa päädyttiin jälkimmäiseen vaihtoehtoon.

– Ensilumi Pallaksella tuli tänä vuonna harvinaisen aikaisin – jo ennen juhannusta. Kesä peruttu – hankikelit tulevat takaisin! Ja vaikkei tulisikaan, kyllä aina pieni lumipyry pöllön päivää piristää, kuvatekstissä todetaan.

Tällä hetkellä Pallaksella lämpötila on viisi astetta plussan puolella, mutta Foreca lupaa alueelle pakkasta jälleen ensi yöksi.