Tässä se on! Tältä Ben Affleck näyttää Batman-elokuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Man of Steel -elokuvan jatko-osassa Teräsmies ottaa yhteen toisen supersankarin, Batmanin kanssa. Ohjaaja Zack Snyder tiputti viime vuonna pommin ilmoittamalla, että seuraavaksi Batmanin kaavun pukee päälleen valkokankaalla Ben Affleck. Kaikki eivät olleet roolivalinnasta innoissaan.

Nyt Zack Snyder on vihdoin tarjonnut esimakua siitä, miltä Batman tulee näyttämään tulevassa elokuvassa. Supersankarifanit voivat huokaista helpotuksesta, sillä erityisen radikaaleja muutoksia ei Lepakkomies ole ainakaan ulkonäkönsä suhteen kokenut.

Kuvassa Batman synkistelee tuttuun tapaansa uuden Batmobile-auton vieressä. Aikaisempien Batman-elokuvien kaavuista uusi puku erottuu lähinnä lyhyempien korvien vuoksi. Kuva tuo monille sarjakuvien ystäville varmasti mieleen Frank Millerin ylistetyn ja aikoinaan lajityyppiä mullistaneen Yön ritarin paluu -sarjakuvan vanhemman ja karkeamman Batmanin.

Supersankarifanit joutuvat vielä odottamaan itse elokuvaa parin vuoden ajan. Batmanin ja Teräsmiehen ensimmäinen yhteinen valkokangasseikkailu saa ensi-iltansa 6. toukokuuta 2016.