Abigail Breslin on näyttävä kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Abigail Breslin muistetaan lapsirooleistaan esimerkiksi elokuvissa Little Miss Sunshine ja Kasvukipuja. Neitokainen on nykyään 18-vuotias kaunotar, joka kääntää päitä punaisella matolla. Nyt Abigail ikuistettiin Critics Choice Movie Awards -tapahtumassa.

Nuoren teinitähden asuvalinta herätti tammikuussa kovasti keskustelua viihdelehdissä. Vaaleaverikkö nähtiin vartalonmyötäisessä avonaisessa leningissä. Nyt Abigail on ikuistettu kuvauksissa New Yorkin Sohossa.

New Yorkissa perheensä kanssa asuva Abigail Kathleen Breslin on jo konkari näyttelijän työssä nuoresta iästään huolimatta. Hän on ollut ehdolla Oscar-pystin saajaksi parhaasta naissivuosasta elokuvassa Little Miss Sunshine. Tuolloin neito oli vain 10-vuotias. Hän on esiintynyt elokuvissa Signs, Keane, Rakkauden resepti ja Zombieland.