Bemarin huima ilmalento rallikisassa – miten tästä voi jatkaa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nopeatempinen autourheilu on suomalaisten mieleen. Maastamme nousee vuosittain uusia rallilupauksia maailman parhaiden kuljettajien joukkoon, ja osa heistä saavuttaa urallaan useita moottoriurheilun palkintoja ja voittoja. Ralliin kuuluvat kovan vauhdin lisäksi tiukat kurvit ja komeat hypyt.

YouTube
YouTube

Nyt verkossa niittää mainetta virolainen rallivideo, jolla nähdään BMW-ralliauton huikea loikka. Videon kuvaaja menee itsekin hämilleen, ja päästää suustaan kummastellen: ”Whatta…?” Kuljettaja saa hallittua ajoneuvonsa myös valtaisan ilmalennon jälkeen ja matka jatkuu edessä olevaan mutkaan neljällä pyörällä.

Videosta on julkaistu myös auton sisältä kuvattu video, josta saa hieman osviittaa minkälainen lento oli kuljettajan ja kartturin näkökulmasta. BMW 3 -autoa ajaa Koikin ja Heldnan rallipari. Hyppy tapahtui Viru Rally 2014 -kilpailussa.