Yhdysvalloissa saa nyt kannabista kotiinkuljetuksella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Puhelinsovellusten avulla on voinut tilata pikaruokaa, kuten pitsaa kotiovelle jo useamman vuoden ajan. Sittemmin kerroimme uudenlaisesta sovelluksesta, jonka avulla pystyi varaamaan käyttöönsä myös lähialueella olevia maksullisia naisia.

Jotta elämä ei olisi liian tylsää, voi jatkossa tilata kotiovelle myös kannabista napin painalluksella. Canary-niminen sovellus on kahden Washingtonin yliopiston opiskelijan Josiah Tullisin ja Megh Vakharian kehittelemä puhelinapplikaatio, jonka avulla voi tilata haluamansa määrän pilveä kotiinkuljetuksella. Kuten arvattavissa on, sovellus toimii vain kannabiksen viihdekäytön laillistaneissa osavaltioissa Yhdysvalloissa.

Tilaajan tulee myös todistaa täysi-ikäisyys ennen tilaamista. Puhelinsovelluksen kautta tilattava erä kustantaa 10–25 prosenttia enemmän kuin alan liikkeestä ostettuna. Sovellus otetaan käyttöön ensimmäiseksi Seattlessa ja Denverissä. Ihmiset pystyvät nykyisin tilaamaan lähes kaiken tarpeellisen ja tarpeettoman kotiin yhdellä napin painalluksella.