Uskomaton auto-onnettomuus videolle – lavastettu vai ei?

Ohhoh! · Tim Isokivi

Autojen mukana kulkee nykyisin yhä useammin kamera, joka tallentaa tapahtumia ajoneuvon edessä mahdollisia onnettomuustilanteita ja jälkiselvittelyitä varten. Tuore yhdysvaltalainen kolarivideo on herättänyt runsaasti huomiota ja ihmettelyä internetissä.

YouTube
YouTube

Kansasin osavaltiossa kuvatulla videolla nähdään kuinka kuvaajan edellä kulkeva auto törmää tien laidassa olevaan hylättyyn ajoneuvoon. Auto näyttää ajavan hylätyn ajoneuvon päältä ja lentää sen eteen tielle. Paikallisen WIBW News -uutissivuston mukaan kuski selvisi onnettomuudesta lievin vammoin, ja hänet toimitettiin sairaalaan.

Video on herättänyt keskustelua siitä, onko kyseessä todellinen onnettomuus vai lavastettu tilanne. Videon kuvannut Jacob Meyer kuitenkin väittää Facebookissa tilanteen olleen aito. Miehen mukaan hänen edellään ajanut auto liikkui tiellä holtittomasti, minkä vuoksi hän ryhtyi kuvaamaan sitä.