Parinvaihtajille oma lomakeskus – seksiä joka suunnalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Parinvaihto mielletään yleensä avoimille ja villeille pariskunnille sopivaksi toiminnaksi, joka tuo lisäjännitystä kahden ihmisen elämään ja suhteeseen. Swingerit, eli parinvaihtajat, saattavat olla kiinnostuneita myös ryhmäseksistä tai kolmannesta pyörästä.

Harva kuitenkaan tietää, että parinvaihtajille on tarjolla omia lomakeskuksia ympäri maailmaa. Tunnetuimmat niistä sijaitsevat Floridan Hollywoodissa Rooftop Resort -hotellissa, Jamaican Negrilin Hedonism II -lomakylässä ja Desire Resort & Spa -keskuksessa Meksikon Cancunissa. Lisäksi erotiikkamatkailuun keskittyneiden matkatoimistojen listoilla saattaa olla kokonaisia swingereille tarkoitettuja risteilyjä ja pakettimatkoja.

Huffington Postin matkailutiimin mukaan parinvaihtajien matkakohteissa on lukematon määrä kirjoittamattomia sääntöjä, joita tulee kunnioittaa. Useimmat kohteet ovat vain aikuisille tarkoitettuja. Hotellikeskittymien toiminta saattaa olla vapaamuotoisempaa esimerkiksi pukeutumisen suhteen, mutta totaalista alastomuutta ei oleteta. Swingerien lomakeskukset on tarkoitettu pääsääntöisesti pariskunnille, eikä niinkään puutteessa oleville poikamiehille.

Julkinen sekstaileminen on sallittua niille tarkoitetuissa paikoissa, kuten kattoterassin porealtaan ympärillä olevilla sängyillä. Lisäksi lomakohteet on kyllästetty erilaisilla juhlilla ja bileillä. Seksin lisäksi keskukset tarjoavat asiakkailleen monipuolisesti aktiviteetteja liikunnan ja kulttuurin parista. Hotelleissa noudatetaan yleensä kuvauskieltoa kaikessa muodossa ja kaikilla välineillä.

Suomessa toimii aktiivinen parinvaihtoyhteisö nimeltään Finswingers, joka nousi taannoin otsikoihin massiivisen parinvaihtotapahtuman johdosta. Yhteisön jäsenbileet järjestettiin viime vuonna Tampereella, ja parinvaihtajien käyttöön oli varattu kokonainen hotelli.